Landhuis de Leperkoen

Het landhuis als trouwlocatie

De Leperkoen is een officiële trouwlocatie van de gemeente Ede. Ook voor recepties en diners is het landhuis uitermate geschikt. Rondom het landhuis is een grote tuin waar gebruik gemaakt van kan worden. De maximale capaciteit voor bruiloften en partijen is 80 personen. Een cateraar kan zelf georganiseerd worden.

Rond het Landhuis

De omgeving van het landhuis biedt alle ruimte voor een geweldige bruiloft. Voor het maken van een bruidsreportage is de omgeving prachtig.

Sfeervolle zaal

De benedenverdieping bestaat uit een sfeervolle zaal (ca. 8 x 10 meter) met een eetgedeelte, zitjes en een open haard. Er is een afsluitbare serre (ca 3 x 4 meter). De ruime klassieke keuken met bijkeuken is voorzien van alle gemakken (fornuis, koelkasten, vriezers, afwasmachine en magnetron).

De keuken

De ruime klassieke keuken met bijkeuken is voorzien van alle gemakken (fornuis, koelkasten, vriezers, afwasmachine en magnetron).

OVERZICHT

Landhuis de LEPERKOEN

Aantal personen overnachten 24
Aantal personen vergadering 50
Aantal personen receptie 80
Aantal parkeerplaatsen 50
Wireless internet, beamer en flipover beschikbaar
(Eventueel extra te huren het natuurhuisje Tobias, meer info zie hieronder)

NATUURHUISJE

TOBIAS

Het huisje Tobias, ligt aan de rand van het Landgoed de Leperkoen en heeft een prachtig uitzicht over weilanden met in de verte Het Wekeromse Zand. Het huisje is geschikt voor maximaal 4 personen.