Landhuis de Leperkoen

Het landhuis als vergaderlocatie

Het landhuis is geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals vergaderingen, trainingen of een bedrijfsborrel. De benedenverdieping kan eventueel apart gehuurd worden. Er is een goede wifi verbinding, een flipover is aanwezig, een beamer is te huur.

De kamer met openhaard

De benedenverdieping bestaat uit een sfeervolle zaal (ca. 8 x 10 meter) met een eetgedeelte, zitjes en een open haard. Er is een afsluitbare serre (ca 3 x 4 meter). 

De keuken

De ruime klassieke keuken met bijkeuken is voorzien van alle gemakken (fornuis, koelkasten, vriezers, afwasmachine en magnetron).

De slaapkamers

Op de benedenverdieping is één 2-persoons slaapkamer. Op de eerste en tweede etage bevinden zich de andere tien slaapkamers. In totaal zijn er 24 slaapplaatsen (geen stapelbedden).
Linnengoed kunt u zelf mee brengen, maar is ook te huur. 

Het landgoed

Er is een sportveldje, een jeu de boules baan, een mogelijkheid voor tafeltennis en op een groot gedeelte van het landgoed kan gewandeld worden. In de zomer kan men gebruik maken van het buiten zwembad.

OVERZICHT

Landhuis de LEPERKOEN

Aantal personen overnachten 24
Aantal personen vergadering 50
Aantal personen receptie 80
Aantal parkeerplaatsen 50
Wireless internet, beamer en flipover beschikbaar
(Eventueel extra te huren het natuurhuisje Tobias, meer info zie hieronder)

NATUURHUISJE

TOBIAS

Het huisje Tobias, ligt aan de rand van het Landgoed de Leperkoen en heeft een prachtig uitzicht over weilanden met in de verte Het Wekeromse Zand. Het huisje is geschikt voor maximaal 4 personen.